Ste nezadovoljne s svojim pustimi lasmi, ki si jih nikakor ne znate urediti? Razmišljate o novi frizuri? Si želite biti vidne in opažene? Če je vaša želja letos izstopati iz množice in obračati za sabo radovedne poglede imamo rešitev za vas.

Kliknite tukaj in se prepričajte same.

Krede za lase so nova inovacija med lasnimi pripomočki, ki vam omogočajo, da si čisto same v domači kopalnici ustvarite svoj unikaten look, ki vas bo zagotovo naredil vidne in samozavestne, spreminjale pa ga boste lahko kakor pogosto boste želele. Za to ne boste rabile zapravljati na tone denarja, niti ne boste rabile prebitih dolgih ur pri frizerju.

Vse kar potrebujete je pet minut vašega časa, željeno barvo krede za lase, vodo, lak in likalnik za lase. Lase oziroma pramen opranih in čistih las, ki jih želite pobarvati preprosto zmočite in preko njih nanesete kredo za lase. Nato lase posušite, še najbolje bo, da na zraku, ker fen lahko razpiha kredo in bo zato učinek barve slabši, nato pa pramen polakirate z lakom za lase za večjo obstojnost in ga polikate z likalnikom za lase ali oblikujte s figarom. Toplota likalnika bo namreč poskrbela, da bo barva obstojna dlje, sicer pa lako pričakujete da bo kreda za lase na vaših pramenih obstala od enega do 3 dni, odvisno od tega kako boste z lasmi ravnale.

Za najbolj dolgotrajen učinek barve se izogibajte stiku z vodo in dežju, las pa ne šečite in ne krtačite. Ko se boste barve naveličale, lase preprosto sperite z vodo in šamponom in že lahko začnete z ustvarjanjem novih barvnih kombinacij. Pred nanašanjem vam priporočamo da si nadenete zaščitne rokavice in kakšno staro majico, da si ne boste zapacale oblačil. Sicer pa tudi v primeru, da krede spravite na oblačila, ne rabite čisto nič skrbeti ker se zelo lepo sperejo.