Čistoča doma je izjemno pomembna, tudi za naše dobro počutje. Vendar, ker živimo izjemno hiter tempo življenja, je časa za čiščenje vse manj. To pa je razlog, da so proizvajalci znamke Miele ustvarili robotske sesalnike Scout RX2, ki učinkovito posesajo in očistijo vaš dom tudi, medtem ko vas ni doma.

Mielejevi robotski sesalniki Scout RX2 so prilagodljivi vsem vrstam tal, saj imajo sistem s štirimi posebnimi značilnostmi opreme, ki zagotavljajo učinkovitost čiščenja. 1. Stranski ščetki z možnostjo obračanja potisneta grobo umazanijo pod aparat. 2. Valj krtače umazanijo zanesljivo zajame in jo transportira v sprednjo sesalno odprtino. 3. Zadnja sesalna odprtina poskrbi za temeljito pobiranje fine umazanije. 4. S pomočjo močnega ventilatorja umazanija varno pristane v posodi za prah.

Sesajo brez vaše pomoči

Če si želite svoj prosti čas, namesto čiščenja preživeti v naravi, je sedaj to mogoče. Namesto vas, bo doma čistil vaš robotski sesalnik Scout RX2, ki ga lahko upravljate kar prek aplikacije na pametnem telefonu ali tablici, tudi kadar vas ni doma. Izbirate lahko med številnimi funkcijami, na primer, s funkcijo »tajmer« lahko vsak dan določite začetek delovanja sesalnika Scout RX2.

Pri svojem sistematičnem premikanju po prostoru, sesalnik Scout RX2 ustvari virtualno karto vašega doma, tako mu lahko sledite tudi prek aplikacije in tako vedno veste, kje se nahaja se in katero območje je že počistil. Svojemu robotskemu sesalniku lahko sledite tudi preko kamer, ki se nahajajo na aparatu in tako spremljate njegove čistilne aktivnosti, kar iz njegove perspektive. Če želite spremeniti njegovo aktivnost, ga lahko udobno usmerjate, kar s puščicami v aplikaciji.

Če želite robotski sesalnik Scout RX2 uporabiti drugače, kot mu narekuje njegov avtomatski program in počistiti dodatne površine, ga lahko usmerjate tudi s priloženim daljinskim upravljalnikom. S preprostimi ukazi bo sesalnik sledil vašim željam in se pomikal na ukazane površine ter učinkovito odstranil prah.

Tiho delovanje za vašo sproščenost

Zvoki klasičnih sesalcev so po navadi precej glasni in v tistem trenutku ohromijo vse ostale aktivnosti v vašem domu. Robotski sesalnik Scout RX2 vas ne bo motil, zato si lahko med njegovim čiščenjem privoščite celo počitek. Aparat namreč lahko nastavite na program tihega čiščenja in tako bo sesalnik deloval še posebej tiho, vi pa boste lahko sproščeno uživali, v vam ljubih opravilih. Hkrati pa bo sesalec poskrbel tudi za čistočo in prijetnost vašega doma.

Ovire niso težava

Robotski sesalnik Scout RX2 je lahko brez težav aktiven tudi, ko ste doma. Če vas skrbi, da vas bo morebiti spotaknil, ali se zaletel v vas ali katerokoli pohištvo, so te skrbi odveč. Robotski sesalnik Scout RX2 ima namreč na sprednji strani sedem optičnih senzorjev, ki mu omogočijo, da prepozna pohištvo in ostale ovire v vašem domu. Tem predmetom se sesalnik previdno približa in očisti tla tik pred njimi, vendar brez, da bi se v njih zaletel. Dodatni trije senzorji, ki se nahajajo na spodnji strani robotskega sesalca, v tleh pravočasno zaznajo stopnice in preprečijo, da bi aparat padel po njih.