Ste tudi vi naveličani pustih in turobnih enobarvnih sten v svojem domovanju? Potem je ta objava, v kateri vam predstavljamo zanimivo in raznoliko paleto stenskih nalepk iz naše ponudbe ter njihove prednosti, prava za vas.

Dekorativne stenske nalepke so cenovno ugodna in enostavna, hitra ter zabavna rešitev v boju zoper dolgočasne stene; so več kot samo privlačna alternativa umazanemu in zamudnemu nanašanju novih barv, saj jih ni mogoče namestiti zgolj na stene, temveč tudi na preostale gladke površine – na leseno pohištvo ter na vse plastične, kovinske in steklene podlage.

Nadaljnja prednost stenskih nalepk je tudi v množici motivov, med katerimi je mogoče izbirati, zaradi česar se bo zagotovo našla tudi taka, ki bo zadovoljila še tako prefinjen in zahteven okus. Različne motive stenskih nalepk, ki so vam na voljo, (tako klasični, kot spletni) ponudniki običajno kategoriziramo na: otroške in mladinske stenske nalepke (v katerih prevladujejo žive barve, zanimivi živalski motivi, pravljična bitja in motivi raznih risanih junakov); nalepke z motivi iz živalskega kraljestva ter narave; nalepke z motivi naravnih znamenitosti in znamenitosti prestolnic; nalepke s citati; 3D nalepke (med katerimi prednjačijo zlasti metulji in rožice); svetleče nalepke (katerih motivi so zaradi fluorescentne svetlobe, ki jo oddajajo, vidni tudi v temi); piši-briši nalepke (katerih glavna posebnost je v tem, da je nanje mogoče pisati s kredo, napisano pa vedno znova tudi odstraniti); nalepke z dodatki (kot so obešalniki, stenske ure, foto okvirji, Swarovski kristali, ipd.) ter nalepke za vrata.

Med različnimi motivi stenskih nalepk, ki vam jih ponujamo, so še posebej zanimive otroške stenske nalepke, katerih aktualnost narašča iz leta v leto. Eden glavnih razlogov za to, se vsekakor skriva v njihovi praktičnosti, saj je s stenskimi nalepkami mogoče tako polepšati, kot tudi prekriti (in s tem zaščititi) stene sobice. Nadalje se kaže funkcionalna vrednost dekorativnih (otroških) stenskih nalepk tudi v tem, da jih je čez čas, ko jih otrok preraste ali se jih preprosto naveliča, mogoče enostavno odstraniti in zamenjati z novimi.

Pri izbiri nalepk za dnevne prostore, predstavljajo edine omejitve zgolj meje vaše kreativnosti, želja po izstopanju in okus; medtem, ko boste z nalepkami s citati vedno znova nagovarjali obiskovalce, bodo nalepke z različnimi motivi iz narave ali sveta kulturnih znamenitosti navdušile še najbolj kritično oko.

Ne glede na to, za kake nalepke se boste odločili, pa pri njihovi izbiri pazite, da se bodo skladale s samo namembnostjo, stilom in barvami prostora, v katerem bo nalepka, saj boste samo tako dosegli presežek v dekoriranju, h kateremu običajno težimo.