Otroška soba mora ustvarjati veselo vzdušje. Stene morajo biti svetlih barv (rumena, svetlo zelena, vijolična in rožnata) in poživijo se lahko s stenskimi nalepkami.

Ker si dandanes vsak otrok želi imeti svojo sobo, mora ta biti zelo lepo urejena in otrokovim letom primerna. Ker vsak otrok želi zelo zanimivo in živo otroško sobo, kar pa lahko doseže z stenskimi nalepkami. Na volj je zelo veliko motivov (drevesa, rožice različnih barv in velikosti, živali kot so medvedki, pikapolonice, zajčki, čebelice in podobno, hišice kot risanki, dobre vile, zvezdice, srčki pingvinčki,…).

Za otroško sobo pa niso primerne temne barve sten in stenske nalepke, ki imajo temačno ali nasilno vsebino, ker to lahko v otroku prebudi depresijo ali celo njegovo mračno stran, in bo zato Vaš otrok že od otroštva veliko bolj slabe volje.

Kadar ima Vaš otrok obdobje, da obožuje srčke, nalepite srčke na steno (zelo enostavna namestitev). A ko to obdobje mine, samo snamete stensko nalepko, ki ni pustila nobenih sledov in sledite otrokovim novim željam in že bo njegova soba žarela z novimi in zelo zanimivimi motivi.

Nalepke, ki so primerne za otroške sobe, so ponavadi nalepljene na osnovno površino 30×90 cm ali pa na površino 60×60 cm. Ko stenske nalepke odstranimo iz prvotne površine, jih lahko namestimo na željeno steno na tudi do 2x večjo površino, saj so vse nalepke nalepljene vsaka zase zato jih lahko zalepimo tudi v več različnih sob. Nalepke se med seboj lahko tudi kombinirajo in s tem lahko ustvarimo nove in zanimive podobe v otroški sobi.

Ker vsak otrok zelo hitro spreminja svoje želje in potrebe, je potrebno biti vedno pripravljen na nove izzive, kar pa s temi stenskimi nalepkami sploh ni problem. Tako Vaš otrok, kot vsi njegovi prijatelji, bodo zelo veseli vedno novega motiva na stenah in omarah, saj bodo s tem vedno imeli nov motiv za zelo zanimivo igro.

Pri Stenska-Nalepka.si ponujajo veliko izbiro kvalitetnih stenskih nalepk za otroško sobo – http://www.stenska-nalepka.si/stenske-nalepke/nalepke-otroci.