Zelo veliko žensk sanja o dolgih in lepo urejenih laseh, vendar jih velika večina tega ni dobila po naravni poti. Zato pa so na voljo lasni podaljški, ki vam lahko nudijo prav vse to kar smo omenili. Na trgu pa je zelo veliko različnih proizvodov in nikoli ne veste kakšne kvalitete so določeni lasni podaljški. Preden pa se odločite za nakup lasnih podaljškov, pa je priporočljivo, da upoštevate nekaj zelo primernih nasvetov, kateri vam bodo pomagali pri nakupu.

Clip-on podaljški

Ti lasni podaljški so eni izmed najbolj priljubljenih. Njihova zelo velika prednost je, da se zelo enostavno pritrdijo na vaše lase (s sponko) in tudi, da vaših las ne poškodujejo. So zelo trpežni za negovanje (pranje, barvanje, kodranje,…). Ti lasni podaljški imajo zelo dolgo življenjsko dobo in so tudi cenovno ugodno in zato dostopni večji skupini ljudi.

Keratinski podaljški

So tudi zelo priljubljeni samo imajo eno slabo lastnost. Veliko pogosteje boste morale obiskovati frizerja, da bo on poskrbel za njihov lep izgled. Na naravne lase se pritrdijo s pomočjo majhnih konektorjev in toplote. Pri vzrževanju teh lasnih podaljškov se je potrebno izogibati uporabi balzamov, ker lahko s tem bistveno skrajšate njihovo življenjsko dobo.

Prišiti podaljški

Ti lasni podaljški so najbolj primerni za močnejše in bolj goste lase. Pritrdijo se spomočjo šivanke. Ti podaljški pa zahtevajo reden obisk frizerja, da preveri, če je vse vredu. Življenjska doba teh lasnih podaljškov pa je odvisna tudi od vaših naravnih las. Odvisno je od tega, če bodo vaši naravni lasje zdržali težo lasnih podaljškov.

Samolepilni podaljški

Ti lasni podaljški imajo zelo slab glas, ker se neupravičeno pravi, da poškodujejo in zapletajo vaše naravne lase. vendar nikako ni tako. Treba jih je samo pravilno namestiti in negovati. Pritrdijo se s pomočjo samolepilnih trakov. Zdržijo kakšnih šest mesecev. Njihova edina slaba lastnost pa je, da so kar precej dragi.

Microring podaljški

So skoraj najbolj priljubljeni, ker za njihovo pritrditev ne potrebujete lepila, toplotne obdelave, traku ali pa šivanja. Na lase se pritrdijo s pomočjo klešč. Te klešče so skoraj popolnoma nevidne pod vašimi naravnimi lasmi. So najboljša izbira, če želite svoje podaljške barvati ali pa jih kako drugače obdelati. Njihova življenjska doba je nekje štiri mesece.

Če želite več informacij o lasnih podaljških, potem kliknite tukaj.