Beljakovinski napitki katere pogosto imenujemo kar proteini so praktična oblika beljakovinskih obrokov, ki so nam v veliko pomoč, če se intenzivno ukvarjamo s športom, pridobivamo mišično maso ali pa želimo izklesano telesce. Saj vem, saj vem, toliko je vseh prehranskih dopolnil, da se že kar malce izgubimo med vsem tem, kaj določena stvar pravzaprav sploh pomeni in za kaj je dobra, ni tako?

Image result for beljakovinski napitki

Velikokrat se nam že zdi kot da bi se morali spet vsesti za klop in vzeti v roke knjigo ter se učiti, prav takšen občutek sama osebno dobim na trenutke. Vendar, če nas nekaj res zanima se nam ni prav nič težko poučiti in naučiti.

Če se poučimo o beljakovinah, o maščobah, ter ostalih prehranskih dodatkih je to le za naše dobro, saj bomo sami sebi naredili pot do sanjskega počutja in sanjske postave. Eno se z drugim klapa skupaj. Če jemo zdravo se počutimo dobro, če telovadimo se pa spet počutimo dobro, eh kaj dobro – ODLIČNO!

Mislim, hej a ni to res najboljša metoda da smo res v najboljši formi kar je možno?! Hja, vem, velikokrat nas premamijo sladice, pa hitra hrana pa še in še ostalih reči katere niso najbolj dobre za naše telo niti za naša prebavila, ampak vedno je tako da tista hrana, ko ni vredu za nas, najbolj diši, je najbolj okusna in oh in sploh, težko da bi se ji uprl in rekel »ne bom jedel/-la tega«. Saj te pa te se že pregrešiš, ampak problemček nastane sploh, ko so prazniki in ko je toliko dobrot na mizi in po ulicah na stojnicah, da potem ni samo enkrat, ko se pregrešimo, ampak prevečkrat. Ampak kaj hočemo ne, če pa je vse tako slastno! Nič treba se po v roke vzeti, sploh ko so kakšni prazniki, kajne? J