Zdrav in lep nasmeh odpira vrata, tako na profesionalnem kakor tudi na osebnem področju. Zato je zelo pomembno, da svojim zobem privoščite najboljšo in najbolj temeljito nego, in klasične ročne zobne ščetke se danes pač ne morejo več kosati z električnimi zobnimi ščetkami, ki prednjačijo tako v čiščenju medzobnih prostorov kakor tudi zobnih oblog. Zobje so le eni, zato se vanje splača vlagati. Ne glede na to, kako visoko razvita je danes stomatološka veda, je še vedno bolje, da ohranjate svojo ustno votlino v optimalnem stanju in se vam ni treba posluževati popravljanja zob. Philips je z namenom na trg prinesti najboljši produkt za nego vaših zob v tem trenutku razvil linijo električnih soničnih zobnih ščetk Sonicare, in v tej vrhunski liniji lahko med mnogimi različicami vsakdo najde nekaj zase. Najboljša Philipsova zobna ščetka je v tem trenutku luksuzna Sonicare DiamondClean Smart, ki bo vašim zobem in dlesnim zagotovila nežen, a resnično luksuzen in temeljit tretma.


Električna zobna ščetka

ELEKTRIČNE ZOBNE ŠČETKE Philips Sonicare DiamondClean Smart
Najbolj učinkovite med učinkovitimi se odlikujejo s prilagojenim svetovanjem, senzorji glave za zobne ščetke, pametnim prepoznavanjem glave za zobne ščetke ter kar 5 nastavitvami načina ščetkanja s 3 stopnjami intenzivnosti. Njihova dodatna prednost je tudi strgalo za jezik TongueCare+, s katerim boste lahko vsako jutro na neboleč način odstranili bakterije v vaši ustni votlin, ki so razlog za slab zadah. Strgalo poseduje kar 240 mikro ščetin, ki so oblikovane na tak način, da lahko učinkovito čistijo med izboklinami in vboklinami jezika. Za vrhunske rezultate ga uporabite skupaj z antibakterijskim razpršilom BreathRx.

GLAVE ZA ZOBNE ŠČETKE
Sami najbolje veste, kakšne specifične potrebe imajo vaši zobje: morda so bolj občutljivi, morda si želite izboljšati njihovo barvo, morda so zelo stisnjeni skupaj in imate velike težave pri dostopanju medzobnih prostorov. Philips je z mislijo na vaše osebne preference razvil glave za zobne ščetke, med katerimi lahko vsakdo najde takšno, ki odgovarja njegovim osebnim potrebam.

APLIKACIJA
Poleg svoje električne zobne ščetke boste prejeli tudi posebno aplikacijo, ki vam bo omogočila natančno spremljanje ščetkanja vaših zob. Problematične predele oz. zobe lahko označite v 3D-prikazu ust v vaši aplikaciji, ki vas bo med ščetkanjem nanje ponovno opomnila. Aplikacija je povezana z vašo ščetko in bo tako zaznala, katere predele svoje ustne votline ste že temeljito oščetkali, katere pa še morate. Aplikacija vam bo povedala, kdaj bodo zobje dovolj učinkovito oščetkani, in vam poleg tega dala dodatne nasvete, kako izboljšati svojo nego zob.

ELEKTRIČNE ZOBNE ŠČETKE ZA OTROKE
Sistem z aplikacijo je bil prilagojen tudi za otroško uporabo; Philips je razvil linijo električnih zobnih ščetk za otroke Sonicare For Kids, ki otrokom z vgrajenim časovnikom pomaga, da zobe ščetkajo najmanj dve minuti, jih opozarja, katerim mestom še niso namenili dovolj pozornosti, in jih na koncu nagradi za temeljito umivanje zob. Tako otrokom pomaga, da razvijejo pozitiven odnos do nege zob.

ZOBNE PRHE
Zobne prhe AirFloss predstavljajo učinkovito rešitev za vse tiste, ki ne marat nitkanja medzobnih prostorov zaradi občutka nelagodja. So neboleče, a prav tako učinkovite kakor klasično, a bolj mukotrpno čiščenje interdentalnih prostorov z nitko.