Kako si opremiti pisarno, kako stanovanje? Je mogoče to težka naloga za kogarkoli izmed vas, ki trenutno berete ta članek? No, upam da vam je to v veselje kot je meni.

Sama zelo rada dekoriram zadeve, opremljam stvari, malo prestavljam sem ter tja, da vidim kje kaj lepše pride, pa čeprav se ne ukvarjam službeno s tem, jaz delam v pisarni, ampak to je kot moj hobi in opazujem kako je v naši pisarni, da so vsi bolj tako levi in jim je vseeno kako pisarna izgleda v celoti, meni recimo pa ni, rada delam nekje kjer je lepo že ko vstopiš v podjetje. Recimo, ko vstopiš v podjetje je že lepo da stopiš na nek res lep predpražnik in za moje pojme so najboljši in najlepši Lindstrom predpražniki.

Pri njih si lahko sposodiš oz. jih imaš v najemu kakršnekoli želiš, samo povem temu podjetju svoje želje kaj si želiš in je to to. Potem od predpražnikov pa se nato zgodba nadaljuje naprej, mize morejo biti lepe, stoli, oblika, vse je nek pomemben element, saj ko pridejo stranke poslovni partnerji v tvojo pisarno že morajo dobiti tisti wow efekt, da jih takoj preseneti in da želijo sodelovati s teboj.

Če mislite, da nima pisarna, kraj v kakšnem okolju dela nekdo vlogo pri tem če bo poslovni partner sodeloval z njim se motite. Vse to je povezano od tega kako „zmogljiva“, efektivna je ekipa od oseb kakšni so, do vizualnega videza vsega, vse to so tisti drobni detajli, ki skupaj tvorijo celoto. Če se že greš, da imaš svoje podjetje, res poskrbi, da bo tvoj imidz res top, da si te bodo ljudje zapomnili. Ker če ne boš ti sam dal vtisa recimo na poslovnega partnerja in se ne bo spomnil tvojega imena pa se bo spomnil vsaj tvoje pisarne, hihi.