Zakaj mislite, da so ročne ure zadnje čase tako zelo popularne? Moje osebno mnenje je, da zato, ker so najboljši pripomoček, da imamo na sebi neke lepe modne dodatke ali pa zato, ker nam zaradi tega ni potrebno dajati venomer mobitela iz torbice ali žepa in pogledovati koliko je ura. Sama, ko sem bila mlajša sem vedno nosila ročne ure, potem pa kako sem začela uporabljati mobitel pa sem začela opažati, kako sem prenehala nositi te ure, zato ker sem se že avtomatsko navadila, da pogledam na mobitel koliko je ura.

Čeprav mnogo hitreje izveš koliko je ura, če jo imaš na roki, kot pa če venomer iščeš mobitel in gledaš, ampak enostavno, nekateri smo se navadili kar na mobitel. Ampak sedaj kdaj pa kdaj po dolgem času si spet nadenem uro, vendar imam problem, ker me prav moti, da imam nekaj na roki, ker sem se že odvadila občutka kakšen je ko nosiš nekaj na roki, ker sem navajena, da je moja roka prazna.

Genuine hand carved Korean fashion waterproof Ceramic ceramic ...

Včasih ko grem kam si uro nadenem in potem cel čas kaj jo imam gor jo vrtim sem pa tja po roki, ker me moti. Vendar, ko bom malo dlje časa jo spet nosila sem prepričana, da se bom spet navadila nošenja le-te ure samo spomniti se moram na to kako je bilo včasih, ko sem jo nosila. Hočem pa jih nositi prav zaradi tega, ker sem našla ogromno lepih modelov in vem kako zelo bi pasalo kaj zraven raznih hlač in majic. Kajti, včasih vidim kakšne ženske, ko imajo ure in jim tako zelo lepo pristojijo, da si še sama zaželim, da bi nosila večkrat uro, in prav zaradi tega treniram počasi, da se bom spet navadila nazaj na njo.