web analytics

Robotski sesalnik za vsak dom

maj 28, 2015

Vedno ta nadležen prah, ki nam krati spanec in naš dom dela prašnat! To vsako gospodinjo tako zelo jezi, mene osebno zelo, kot tudi moje prijateljice, družinske člane in še in še. Sploh, ko pobrišeš čez dan ves prah ga posesaš in tako naprej in še kar naprej prihaja. Ga obrišeš sedaj, čez par ur ga bomo spet imeli! Zato sem si sama osebno omislila robotski sesalnik iz www.robotskisesalnik.zo.si. Zakaj, se najbrž sprašujete?

UBOT Cleaning Robot

Zato, ker se mi je vedno tako kopičil prah sem si rekla, da potrebujem nekaj kar dam samo na tla in sam briše prah iz tal. Glede tega priznam, da sem bila malce skeptična, ampak, ko sem ga dobila domov in ga še tisti dan preizkusila sem spoznala, da je to več kot odlična naprava pa če kdo reče da ni, se krepko moti!

To samo položiš na tla in sam sesa naokoli. Okej, mogoče spusti kakšen majhen delček kje, ampak to je le pikica od vsega kar se nabere čez dan, ker drugače pa res vse pobere iz tal. Tla imam sedaj mnogo bolj čista in ne rabim vsak dan pometati stanovanja, imam delo konkretno prihranjeno. Niti malo mi ni žal, da sem si ga kupila in niti malo ni bil stran vržen denar, čeprav sem bila sprva malo skeptična glede tega, sem sedaj več kot zadovoljna. Preizkusite pa boste videli na svojih očeh!

Oznake: , ,